[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Blefaroplastia asiática (Double eyelid anatomy)

La blefaroplàstia asiàtica és la cirurgia de la parpella superior en pacients asiàtics que desitgen suavitzar els seus trets orientals. També es coneix com a operació de la doble parpella (doubled eyelid operation). És una cirurgia diferent a la blefaroplàstia superior, ja que en aquest cas no se elimina la pell o en poca quantitat, doncs no existeix generalment excés en la pell. La parpella asiàtica, el plegament de la parpella se situa en un punt més baix (més pròxim a les pestanyes) comparada amb la parpella occidental.

La alçada del plegament palpebral determina la alçada i profunditat del solc de la parpella superior. Quan tenim un plegament baix, la pell penja d’un punt més baix i, a més a més, la grassa orbitària prolapsa més externament. Per aquest motiu, les parpelles, a més a més han d’estar cobertes per la pell, se senten més plenes. En ocasions, el plegament està inclòs absent, de forma que la pell de la parpella reposa a sobre de les pestanyes sense cap punt de ancoratge. Cal destacar que el pacient asiàtic no cerca obtenir una parpella occidental, sinó que desitja suavitzar els seus trets però mantenir-los.

Sols ser un pacient de trets asiàtics més marcats el que vol aquest tipus de cirurgia, i sols ser un pacient jove. La cirurgia consisteix fonamentalment en crear un plegament a una alçada superior a la existent, de manera que la pell quedi més recollida i es formi un lleuger solc que permeti que es vegi una petita quantitat de la parpella a sobre de les pestanyes. Per això, s’ha de crear un ancoratge de la pell i del múscul orbicular al múscul elevador mitjançant punts de sutura. En ocasions, és també necessari retirar una part del paquet gras de la parpella superior. La cirurgia es realitza de forma ambulatòria amb anestèsia local i una recuperació aproximada d’una setmana. Les incisions sempre aniran ocultes, com en qualsevol altra blefaroplàstia superior, ja que resten amagades entorn al plegament.

Blefaroplastia asiática antes y después
Blefaroplàstia asiàtica abans i després

[/vc_column_text][vc_cta h2=»Otros usuarios interesados en Blefaroplastia Asiática han consultado:»]Blefaroplàstia inferior, Blefaroplàstia. Cirugia correctora, Parpella caigudalífting de celles i cirurgia d’ulls  [/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *