Blefaroplàstia a Madrid

Cada any, són milers les persones que se sotmeten a una cirurgia de blefaroplàstia a Madrid. L’èxit d’aquesta cirurgia facial és a causa, en gran part, de la bona relació entre pacient i cirurgià. De fet, amb tal de trobar un cirurgià amb el qual aquest tipus de relació sigui possible, i no tenir una simple consulta freda, cada vegada més persones busquen en Internet per les paraules “blefaroplàstia Madrid” i llegeixen les opinions que els clients deixen sobre les clíniques especialitzades i els seus professionals.

Al nostre centre podràs gaudir de tipus d’intervencions de parpelles caigudes o aixecament de celles, entre molts altres casos d’operacions estètiques facials, i comptaràs amb un dels millors assessoraments per tot allò que el teu rostre necessiti. De fet, el Doctor José Nieto és un dels professionals en aquest àmbit de major prestigi al país. Parlar de l’especialitat de blefaroplàstia Madrid significa, sens dubte, pensar en ell.

Si resideixes a la Comunitat de Madrid, pots fer-te aquest tractament en una de les millors clíniques de la ciutat. A més, tens la possibilitat d’aconseguir una cita amb el Doctor Nieto, en qui podràs confiar a l’hora de posar-te a les seves brillants mans. Ell mateix podrà realitzar la teva intervenció de blefaroplàstia a Madrid.

 

Cirurgia de parpelles caigudes

Vols millorar el teu aspecte i eliminar aquesta imatge de rostre cansat que ho caracteritza últimament? Una blefaroplàstia és la solució adequada quan aquesta sensació la causa l’estat dels nostres ulls: les parpelles caigudes, així com l’excés de pell i múscul a la zona, fan que el nostre aspecte sembli envellit.

Abans de res, has de comptar amb la informació necessària per saber que realment necessites passar per una intervenció de blefaroplàstia a Madrid. Saps en què consisteix en realitat?

La blefaroplàstia és un procediment quirúrgic que té com a objectiu tonificar la mirada mitjançant la reducció de l’excés de pell en la part superior o inferior de la parpella. També es pot dur a terme solament en les parpelles superiors o a les inferiors. Per saber què et convé, és aconsellable que demanis la teva cita amb un metge amb el qual puguis confiar, que estudiï el teu cas de manera personal i que et recomani el procediment més adequat per a tu.

En resum, es tracta d’un tractament rejovenidor facial que li donarà més vitalitat a la teva mirada i al teu rostre, que t’ajudarà a aconseguir un aspecte més jove i saludable.

 

Avantatges de la blefaroplàstia

-Es tracta d’un procediment ambulatori, amb una duració d’entre hora i mitja i tres hores de durada, que fins i tot es pot realitzar alhora que altres intervencions de caràcter estètic.
-El pacient no necessitarà romandre ingressat després del seu procediment, sinó que podrà marxar a casa poques hores després.
-Els resultats són gairebé immediats i duradors.
-No queden cicatrius visibles a simple vista. Es realitzen unes micro-incisions en el plec de la parpella per camuflar-les de manera natural.
-El post-operatori permet realitzar vida normal als pocs dies, i gairebé no inclou dolor.

 

Sobre el Doctor José Nieto

El Doctor Nieto és el primer oftalmòleg i cirurgià oculoplàstic espanyol, amb la seva clínica pròpia i especialització en blefaroplàstia.

Va dur a terme la seva formació com a professional oftalmòleg a l’Hospital Universitari de Catalunya, a la Vall d’Hebron, a Barcelona, un dels hospitals d’Espanya amb major tradició oftalmològica.

Però això no és tot. El Doctor Nieto va continuar la seva formació com a especialista en cirurgia oculoplàstica a la Societat Americana de Cirurgia Oculoplàstica (ASOPRS). Així mateix, també és membre de la Societat Europea de Cirurgia Oculoplàstica (ESOPRS), societat reservada a cirurgians amb àmplia experiència i dedicació a l’esmentada especialitat quirúrgica.

 

 

Les dades de contacte són:

Telèfono: 91 523 75 75

E-mail: drnieto-madrid@blefaroplastia.es

Adreça: Instituto Oftalmológico Gabriel Simón Fuencarral, 7 (28004 – Madrid)

Encara no has decidit fer-nos una visita a la nostra clínica de Madrid? Si ho desitges, també pots ser atès a la nostra clínica de Blefaroplastia a Barcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *