Especialista en cirurgia de parpelles

El Doctor Nieto és un metge expert en cirurgia oculoplàstica i oftalmològica. A diferència d’altres practicants, el Dr. Nieto es dedica exclusivament a aquest tipus d’intervencions, a la clínica Corachan de Barcelona i l’Institut Gabriel Simón Oftalmològica de Madrid.

  • Formació específica en cirurgia oculoplàstica i oftalmològica.
  • Contacte directe i atent amb els pacients.
  • Seguiment post-operatori continuat.
  • Àmplia experiència al sector.
  • Dedicació exclusiva.
Solicite una cita


Selecciona centro (obligatorio)

Accepto las politicas de uso

Opiniones de doctor Nieto en Doctoralia

" El doctor Nieto me opero de befaroplastia, es un genio lo recomiendo,responsable super atento y amable. El trato y las explicaciones claras. "
⭐⭐⭐⭐⭐ - Consultores en Cirugía Oculoplástica
"Resultado genial en una operación de blefaroplastia y de ptosis palpebral de un ojo. Excelente profesional así como trato. ¡Muchas gracias Dr. Nieto!"
⭐⭐⭐⭐⭐ - Clínica Corachán
"Destacó la profesionalidad, discreción, amabilidad del doctor y todo su equipo. Me he operado el 20 de Abril el resultado es perfecto estoy muy contenta."
⭐⭐⭐⭐⭐ - Instituto Gabriel Simón

Ver más opiniones…

Blefaroplàstia

La Blefaroplàstia és una cirurgia que té la finalitat de millorar l’estètica i la funcionalitat de les parpelles, i és una de les cirurgies estètiques més demanades. Els ulls són la finestra de l’ànima, pel que una mirada envellida, influeix de manera important en nosaltres. La Blefaroplàstia es pot realitzar a les parpelles superiors, eliminant l’excés de pell, i sobre les parpelles inferiors, amb l’objectiu d’eliminar les bosses de grassa. La cirurgia ha de ser sempre adaptada a les característiques de cada pacient, és un tractament altament personalitzat. A la actualitat existeixen tècniques minimament invasives que permeten obtenir uns resultats òptims en un període de recuperació molt ajustat, amb anestesia local i sense cicatrius visibles. Un dels aspectes més importants de la cirurgia és aconseguir resultats naturals, evitant un aspecte de persona “operada”. Per això la cirurgia a de ser conservadora i utilitzar les tècniques més modernes, que eviten complicacions com l’aspecte de parpelles enfonsades, ulls oberts o de parpelles estirades.

Li agradaria rebre una assessoria gratuïta?

Truqui o enviï un formulari i l’assessorarem

10 raons per operar-te amb el Dr. José Nieto

Formació específica en Cirurgia Oculoplàstica
Formació oftalmològica
Màxima acreditació
Seguretat
Localització
Preu
Contacte directe
Innovació
Àmplia experiència en blefaroplàstia

Call Now Button