logo


 • No amaguis la teva mirada, treu la brillantor que portes dins
  Som especialistes en blefaroplàstia, la nostra experiència ens avala. Demana la teva primera visita de franc.
 • El Dr. José Nieto i el seu equip
  Un equip mèdic amb una llarga trajectòria professional centrat en tu. Centenars de pacients ja s'hi han beneficiat.
 • Cirugies a Barcelona i Madrid
  Aprofita per visitardos de les ciutats europees més vibrants.
  Et facilitem l'estada a Barcelona i Madrid

Blefaroplàstia

La Blefaroplàstia és una cirurgia que té la finalitat de millorar l'estètica i la funcionalitat de les parpelles, i és una de les cirurgies estètiques més demanades. Els ulls són la finestra de l'ànima, pel que una mirada envellida, influeix de manera important en nosaltres. La Blefaroplàstia es pot realitzar a les parpelles superiors, eliminant l'excés de pell, i sobre les parpelles inferiors, amb l'objectiu d'eliminar les bosses de grassa. La cirurgia ha de ser sempre adaptada a les característiques de cada pacient, és un tractament altament personalitzat. A la actualitat existeixen tècniques minimament invasives que permeten obtenir uns resultats òptims en un període de recuperació molt ajustat, amb anestesia local i sense cicatrius visibles. Un dels aspectes més importants de la cirurgia és aconseguir resultats naturals, evitant un aspecte de persona "operada". Per això la cirurgia a de ser conservadora i utilitzar les tècniques més modernes, que eviten complicacions com l'aspecte de parpelles enfonsades, ulls oberts o de parpelles estirades. 

10 raons per operar-te amb el Dr. José Nieto

 • 1. Formació específica en Cirurgia Oculoplàstica

  El Dr. Nieto posseeix una formació específica en aquesta subespecialitat en haver completat un programa de fellowship de la societat americana de cirurgia oculoplàstica (ASOPRS), a la qual cosa tenen molt difícil accés els metges estrangers i que molt pocs oftalmòlegs europeus han pogut realitzar. A més, el Dr. Nieto ha complementat la seva formació amb els referents europeus de l'especialitat. La subespecialització és l'única via d'assolir l'excel•lència en cada branca de la medicina. El desenvolupament de la Cirurgia Oculoplàstica com una subespecialitat diferenciada ha permès una gran millora en el diagnòstic i tractament de les malalties que afecten l'àrea periocular, així com el perfeccionament de les tècniques de blefaroplàstia cap a una menor invasivitat i més seguretat. Ningú coneix millor l'anatomia de les parpelles que un especialista en la matèria.
 • 2. Formació oftalmològica

  Gràcies a la seva formació com a oftalmòleg, la teva salut ocular estarà en bones mans. Creiem que un oftalmòleg és el més indicat per realitzar cirurgies al voltant de l'ull. El Dr. Nieto es va formar com a oftalmòleg al més gran hospital universitari de Catalunya, l'Hospital de la Vall d'Hebron. Aquest hospital té a més una gran tradició oftalmològica i d'ell han sortit grans oftalmòlegs de renom mundial.
 • 3. Dedicació exclusiva

  El Dr. Nieto es dedica exclusivament a la Cirurgia Oculoplàstica. Combina la seva activitat en cirurgia reconstructiva a la medicina pública amb l'activitat privada reconstructiva i cosmètica. La seva dedicació exclusiva li permet tractar un gran nombre de pacients i estar en constant recerca de noves millores en l'especialitat.
 • 4. Àmplia experiència en blefaroplàstia

  Rebem un gran nombre de pacients que volen una blefaroplàstia, això ens permet perfeccionar no només les tècniques quirúrgiques sinó també el procés assistencial per fer-lo més fàcil i còmode per al pacient.
 • 5. Màxima acreditació

  Si busques un cirurgià oculoplàstic tria un que pugui acreditar la seva formació. El Dr. Nieto és el primer oftalmòleg espanyol que ha realitzat un programa de subespecialització de la Societat Americana de Cirurgia Oculoplàstica (ASOPRS). A més, és membre de les societats europea (ESOPRS) i americana de cirurgia oculoplàstica cosa que està reservada a cirurgians oculoplàstics amb experiència i gran dedicació a l'especialitat. El Dr. Nieto posseeix també l'acreditació de l'International Council of Ophthalmology i de la Educational Comission for Foreign Medical Graduates dels Estats Units. És també membre de la Societat Espanyola d'Oftalmologia i de l'Institut Barraquer. Triar un cirurgià ben format i acreditat no assegura un resultat perfecte però sí identifica aquell que ha complert uns requisits estrictes de formació.
 • 6. Seguretat

  El pacient cosmètic és una persona sana, de manera que l'aparició de complicacions que puguin comprometre la salut ocular és una situació especialment traumàtica en aquests pacients. La millor manera d'evitar complicacions en una blefaroplàstia és prevenir-la i això s'aconsegueix gràcies a una acurada planificació i a l'atenció als petits detalls. El Dr. Nieto sempre buscarà la millor solució per al teu cas sense arriscar la teva salut ocular. Si no ets un bon candidat a una blefaroplàstia, el Dr. Nieto et recomanarà no operar.
 • 7. Innovació

  El Dr. Nieto està compromès amb la recerca i la innovació en el tractament dels pacients de la seva especialitat, tant en l'àmbit cosmètic com en el reconstructiu. Fruit d'això són les seves publicacions i les seves presentacions a cursos i congressos.
 • 8. Preu

  Operar amb el Dr. Nieto no és més car que en altres centres, de fet, pot ser més econòmic que molts altres. Disposem també d'un finançament a mida a través de Finconsum de "la Caixa" perquè puguis pagar la teva intervenció en còmodes quotes.
 • 9. Contacte directe

  Si decideixes operar-te amb nosaltres sempre tindràs la possibilitat de posar-te en contacte directe amb el Dr. Nieto davant qualsevol dubte o problema. El Dr. Nieto es de l’opinió que fer una blefaroplàstia implica acceptar un grau de responsabilitat que no es limita a l'acte de la cirurgia, de manera que després de la intervenció serà sempre ell qui controli de prop la teva evolució.
 • 10. Localització

  Estem convenientment situats en una de les millors clíniques de la ciutat de Barcelona, la Clínica Corachán, amb fàcil accés mitjançant transport privat o públic. La Clínica Corachán va ser triada el 2010 com a millor clínica privada de Catalunya en els Premis Top 20 que premien l'excel·lència mèdica.

  També oferim serveis en un punt clau del centre de Madrid al Instituto Oftalmológico Gabriel Simón, que és una clínica ofalmològica d'excel·lència on des de fa molts anys és una referència en oftalmologia del país.


Especialistas en Cirugía de Párpados

La cirugía debe ser realizada idealmente por un especialista en cirugía de párpados (cirujano oculoplástico) que a su vez esté especializado en blefaroplastia. Los riesgos de esta cirugía son extremadamente bajos cuando se realiza por un especialista en ella. El Dr.Nieto es uno de los pocos oftalmólogos europeos que ha realizado una formación en cirugía palpebral de la sociedad americana de cirugia oculoplástica (ASOPRS), y posee también la máxima acreditación de la sociedad europea de cirugía oculoplástica (ESOPRS). Además, su formación como oftalmólogo en uno de los hospitales universitarios más reconocidos de España aseguran un máximo cuidado de la salud ocular de los pacientes que se someten a una blefaroplastia.

Disponemos de modernas instalaciones en clínicas de prestigio de Barcelona y Madrid, y facilitaremos su traslado y estancia si es usted de otra región o país.Colaboradores Blefaroplastia