10 raons per a operar-te amb el Dr. Nieto

El Dr. Nieto posseeix una formació específica en la subespecialitat en haver completat un programa de fellowship de la societat americana de cirurgia oculoplàstica (ASOPRS), alguna cosa al que tenen molt difícil accés els metges estrangers i que molt pocs oftalmòlegs europeus han pogut realitzar. A més, el Dr. Nieto ha complementat la seva formació amb els referents europeus de l’especialitat. La subespecializació és l’única via d’aconseguir l’excel·lència en cada branca de la medicina. El desenvolupament de la Cirurgia Oculoplástica com una subespecialitat diferenciada ha permès una gran millora en el diagnòstic i tractament de les malalties que afecten l’àrea periocular, així com el perfeccionament de les tècniques de blefaroplastia cap a una menor invasividad i major seguretat. Ningú coneix millor l’anatomia de les parpelles que un especialista en la matèria.

Gràcies a la seva formació com a oftalmòleg, la teva salut ocular estarà en bones mans. Creiem que un oftalmòleg és el més indicat per a realitzar cirurgies al voltant de l’ull. El Dr. Nieto es va formar com a oftalmòleg al major hospital universitari de Catalunya, l’Hospital Vall d’Hebron. Aquest hospital posseeix a més una gran tradició oftalmològica i d’ell han sortit grans oftalmòlegs de renom mundial.

El Dr. Nieto es dedica exclusivament a la Cirurgia Oculoplàstica. Combina la seva activitat en cirurgia reconstructiva en la medicina pública amb la seva activitat privada reconstructiva i cosmètica. La seva dedicació exclusiva li permet tractar un gran volum de pacients i estar en constant cerca de noves millores per a l’especialitat.

Rebem un gran nombre de pacients que desitgen una blefaroplastia, això ens ha permès perfeccionar no només les tècniques quirúrgiques sinó també el procés assistencial per a fer-lo més fàcil i còmode per al pacient.

Si busques un cirurgià oculoplàstic, tria un que pugui acreditar la seva formació. El Dr. Nieto és el primer oftalmòleg espanyol que ha realitzat un programa de subespecializació de la Societat Americana de Cirurgia Oculoplàstica (ASOPRS). A més, és membre de les societats europea (ESOPRS) i americana de cirurgia oculoplàstica. Aquesta filiació està reservada a cirurgians oculoplàstics amb experiència i gran dedicació a l’especialitat. El Dr. Nieto posseeix també l’acreditació del International Council of Ophthalmology i de la Educational Comission for Foreign Medical Graduates dels Estats Units. És també membre de la Societat Espanyola d’Oftalmologia i de l’Institut Barraquer. Triar un cirurgià ben format i acreditat no assegura un resultat perfecte, però sí que identifica a aquell que ha complert uns requisits estrictes de formació.

El pacient cosmètic és una persona sana, per la qual cosa l’aparició de complicacions que puguin comprometre la salut ocular és especialment traumàtic en aquests pacients. La millor manera d’evitar complicacions en una blefaroplastia és prevenir-les, i això s’aconsegueix gràcies a una acurada planificació i a l’atenció als petits detalls. El Dr. Nieto sempre buscarà la millor solució per al teu cas sense arriscar la teva salut ocular. Si no ets un bon candidat a una blefaroplastia, el Dr. Nieto et recomanarà no operar.

El Dr. Nieto està compromès amb la recerca i la innovació en el tractament dels pacients de la seva especialitat, tant en l’àmbit cosmètic com el reconstructiu. Fruit d’això són les seves publicacions i les seves presentacions en cursos i congressos.

Operar-se amb el Dr. Nieto no és més car que en altres centres, de fet, pot ser més econòmic que molts altres. Disposem també d’un finançament a la teva mesura a través de Finconsum de La Caixa perquè puguis pagar la teva intervenció en còmodes terminis.

Si decideixes operar-te amb nosaltres, sempre tindràs la possibilitat de posar-te en contacte directe amb el Dr.Nieto davant qualsevol dubte o problema. El Dr. Nieto opina que realitzar una blefaroplastia implica acceptar un grau de responsabilitat que no pot limitar-se a l’acte de la cirurgia, per la qual cosa després de la intervenció serà sempre ell qui controli de prop la teva evolució.

Estem convenientment situats en una de les millors clíniques de la ciutat de Barcelona, la Clínica Corachán, amb fàcil accés per transport privat o públic. La Clínica Corachán va ser triada en 2010 com a millor clínica privada de Catalunya en els Premis Top 20, que premien l’excel·lència mèdica.

També oferim serveis en un punt clau del centre Madrid en l’Institut Oftalmològic Gabriel Simón, que és una clínica oftalmològica d’excel·lència que des de fa molts anys és una de la referències en oftalmologia del país. La clínica disposa de cinc plantes i més de 1500 m² de superfície, incloent quiròfans propis.

Call Now Button