Abans i després
Operacions de Blefaroplastia

Blefaroplastia superior i inferior de bosses d'ulls

Blefaroplastia superior i inferior de bosses

Pacient amb bosses palpebrals molt marcades a nivell superior i inferior. Es realitza blefaroplastia superior i blefaroplastia inferior amb recol·locació de les bosses grasses, sense cap tall ni cicatriu en la parpella inferior.

Blefaroplastia superior i inferior amb pell tibada

Blefaroplastia superior i inferior

Blefaroplastia superior i inferior amb tibat de la pell i cantopexia.

Lífting de celles

Lífting de celles

En aquest cas buscàvem una millora del terç superior de la cara, buscant un resultat molt natural. Realitzem un lífting de celles endoscòpic, blefaroplastia superior i blefaroplastia inferior transconjuntival. S'aprecien una mirada més buidada, millora en les potes de gall, el front i les ulleres. Tot això amb gran simetria.

Parpella caiguda

Pacient que presenta caiguda de la parpella superior esquerra. Bon resultat rere reforç del múscul elevador de la parpella per via transconjuntival.

Blefaroplastia inferior

Blefaroplastia inferior transconjuntival en pacient de mitjana edat. En aquest cas es va realitzar extracció de les bosses a causa de la grandària d'aquestes. La recuperació és molt ràpida ja que no hi ha incisió en la pell ni punts.

Blefaroplastia superior conservadora

Aquest pacient de mitjana edat desitjava un rejoveniment de les seves parpelles superiors. A més de l'aspecte estètic, es queixava de la sensació de pesadesa en les parpelles i de la reducció del camp visual per l'efecte visera que provoca l'excés de pell. En aquest cas realitzem una blefaroplastia superior conservadora, ja que una parpella superior molt buidat en un home pot feminitzar el seu aspecte.

Parpella caiguda dreta

Parpella caiguda dreta

Correcció de parpella caiguda en ull dret (ptosis palpebral) per via transconjuntival. Recuperació ràpida sense incisió en pell (sense cicatriu).

Blefaroplastia inferior en bosses grasses

Blefaroplastia inferior transconjuntival amb reducció de les bosses grasses.

Blefaroplastia amb reducció en paquets grassos

Blefaroplastia amb reducció en paquets grassos

Blefaroplastia inferior transconjuntival en pacient jove, amb reducció dels paquets grassos.

Blefaroplastia amb excés de pell en parpelles

Blefaroplastia superior per a excés de pell en parpelles

Aquesta pacient presentava un excés de pell en totes dues parpelles superiors, que a més era asimètric. Rere la blefaroplastia superior, presenta unes parpelles més buidades, un aspecte rejovenit i descansat i una millora en la simetria.

Blefaroplastia en parpelles inferiors

Pacient abans i després de blefaroplastia inferior amb cantopexia, suspensió orbicular i tibat de pell. S'aprecia gran millora en les arrugues i plecs de les parpelles inferiors.

blefaroplastia en hombres

Parpella caiguda

Pacient amb parpella caiguda esquerra (ptosis palpebral). Resultats després de cirurgia de ptosis palpebral per via conjuntival, sense corts ni cicatriu en la pell.

Blefaroplastia superior i cirurgia de ptosis per via conjuntival

Pacient de mitjana edat que presenta excés de pell en parpelles superiors i ptosis palpebral. Resultat després de blefaroplastia superior més cirurgia de ptosis per via conjuntival. En aquesta mena de pacient, la blefaroplastia superior aïllada sense correcció de la ptosis palpebral donaria un resultat insatisfactori, ja que eliminaria excés de pell de la parpella però no té l'efecte de “obrir” els ulls que és el que el pacient realment necessita. En canvi la combinació de la blefaroplastia i correcció de ptosis palpebral dóna el resultat perfecte.

Blefaroplastia amb correcció asimètrica

Blefaroplastia superior amb correcció asimètrica

Pacient jove amb excés i caiguda de la pell de totes dues parpelles superiors, de manera asimètrica. Resultat després de blefaroplastia superior amb adequada correcció de l'asimetria.

Ptosis palpebral amb blefaroplastia superior

Abans i després d'una correcció de ptosis palpebral, juntament amb una blefaroplastia superior. S'aprecia la gran millora estètica i en l'obertura de les parpelles, així com la correcció de l'asimetria existent.

Blefaroplastia completa

Resultats després de cirurgia de blefaroplastia superior i inferior. A nivell inferior es va realitzar una tècnica de recol·locació (o transposició) de les bosses grasses per a eliminar els solcs que presentava la pacient. Tot això va ser realitzat per via transconjuntival.

Blefaroplastia superior i inferior amb recol·locació de greix

Blefaroplastia superior i inferior amb recol·locació de greix

Muntatge d'abans i després realitzat per una pacient amb les seves pròpies fotografies. S'aprecia el resultat després d'uneix blefaroplastia superior i inferior amb recol·locació del greix de les bosses per a esborrar els solcs de les ulleres. L'única incisió és la de la parpella superior ja que la blefaroplastia inferior es va realitzar per via transconjuntival. (encara s'aprecien restes d'hematomes en les parpelles inferiors).

Cirugia de Blefaroplastia completa

Resultats després de cirurgia de blefaroplastia inferior transconjuntival (sense cicatriu) i blefaroplastia superior.

Blefaroplastia superior i inferior amb recol·locació grassa

Resultats després de cirurgia de blefaroplastia inferior transconjuntival amb recol·locació grassa (sense cicatriu) i blefaroplastia superior.

Blefaroplastia superior i elevació de la cella.

Resultats després de blefaroplastia superior i elevació de la cella. En aquesta mena de casos en els quals la cella està molt descendida, especialment la cua de la cella, la blefaroplastia superior aïllada no pot aconseguir massa. Per això recomanem una elevació de la cua de la cella, que es realitza a través de dues petites incisions en el cuir cabellut amb l'ajuda d'un endoscopi.

Blefaroplastia asiàtica

Blefaroplastia asiàtica o operació de la doble parpella. Es tracta d'una intervenció específica per a pacients asiàtics que busquen suavitzar (no occidentalitzar) els seus trets però mantenint el seu aspecte oriental.

blefaroplastia-inferior-transconjuntival

Blefaroplastia inferior transconjuntival

Abans i després de blefaroplastia inferior transconjuntival amb redistribució de greix.
Blefaroplastia inferior amb redistribució de les bosses grasses per a emplenar els solcs de les ulleres. Cirurgia realitzada per via transconjuntival sense cicatriu.

cirugía de párpados superior

Blefaroplastia inferior transconjuntival

Abans i després de blefaroplastia inferior per a correcció de bosses i solcs per via conjuntival, i correcció de parpelles caigudes (ptosis palpebral) en parpelles superiors.

Blefaroplastia inferior transconjuntival amb redistribució grassa. Correcció de parpelles caigudes, amb gran millora estètica i funcional.

Parpella caiguda congènita

Blefaroplastia asiàtica

Pacient asiàtica en edat infantil amb una parpella caiguda de naixement (ptosis congènita). En aquest cas la parpella oclou l'eix pupil·lar, per la qual cosa impedeix el normal desenvolupament de la visió i té un alt risc de desenvolupar un ull vague (ambliopia). En aquest cas realitzem un escurçament del múscul elevador de la parpella, amb una elevació de la parpella a la posició normal, conservant els seus trets asiàtics i sense cicatrius visibles.

Call Now Button