Blefaroplastia a Barcelona

S’ha de tenir en compte que una gran part de l’èxit d’aquesta mena de cirurgia facial es deu a la bona relació que existeixi entre el cirurgià i el seu pacient.

En el nostre centre, podràs parlar de tu a tu amb el Doctor José Nieto, un dels cirurgians oculoplásticos de major prestigi del sector a nivell nacional, especialitzat en blefaroplastia a Barcelona.

Blefaroplastia a Barcelona

Parpelles caigudes, aixecament de celles i diverses operacions estètiques facials passen per les seves mans cada dia en les nostres instal·lacions de la Clínica Corachán. I sempre amb una prioritat: el benestar i la felicitat dels nostres pacients.

Si resideixes a la província de Barcelona, o tens facilitat per a desplaçar-te, tens l’oportunitat de gaudir d’aquestes intervencions estètiques en un dels millors centres del país, a les mans del reconegut Doctor Nieto.

Com es realitza la blefaroplastia?

Una blefaroplastia és la solució adequada davant un rostre d’aspecte cansat: les parpelles caigudes, així com l’excés de pell i múscul en la zona, se solucionen per aquesta via.

La blefaroplastia és un procediment quirúrgic que té com a meta la tonificació de la mirada reduint l’excés de pell en la part superior o inferior de la parpella. També es pot fer només en les parpelles superiors o en els inferiors.

Si vols saber quina opció és la més adequada en el teu cas, el més recomanable és que demanis cita amb un professional que pugui estudiar el teu cas personalment i, així, aconsellar-te sobre el procediment a seguir. Ja que disposa de diverses opcions com blefaroplastia làser o sense cirurgia.

En resum, és un tractament de rejoveniment facial que li donarà més vitalitat a la teva mirada i al teu rostre, i que farà que tornis a gaudir d’un aspecte més jove i saludable.

Avantatges de la blefaroplastia a Barcelona

Sobre el Doctor José Nieto

dr-jose-nieto

El reconegut Doctor José Nieto és el primer oftalmòleg i cirurgià oculoplástico espanyol, amb especialització en blefaroplastia.

Va realitzar la seva formació com a professional oftalmòleg a l’Hospital Universitari de Catalunya, en la Vall d’Hebron (Barcelona), un dels hospitals d’Espanya amb major tradició oftalmològica.

Va continuar la seva formació com a especialista en cirurgia oculoplástica en la Societat Americana de Cirurgia Oculoplástica (ASOPRS). A més, també és membre de la Societat Europea de Cirurgia Oculoplástica (ESOPRS), societat reservada a cirurgians amb àmplia experiència i dedicació en aquesta especialitat quirúrgica.

Dades de contacte

Encara no t’has decidit a fer-nos una visita en la nostra seu a Barcelona? Si ho desitges, també pots ser atès en la nostra seu de Blefaroplastia a Madrid.

Pide una cita
Últimas publicaciones
Call Now Button