Blefaroplastia a Madrid

El Doctor José Nieto és un dels pocs cirurgians especialitzats en blefaroplastia a Madrid. Va dur a terme la seva formació com a professional oftalmòleg a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, a Barcelona, un dels hospitals d’Espanya amb major tradició oftalmològica.

Blefaroplastia a Madrid

El teu especialista en Blefaroplastia a Madrid

El Doctor José Nieto va continuar la seva formació com a especialista en cirurgia oculoplástica en la Societat Americana de Cirurgia Oculoplástica (ASOPRS), realitzant un programa americà de formació en cirugia palpebral, després d’haver superat els exàmens «MIR» americans. Així mateix, també és membre de la Societat Europea de Cirurgia Oculoplástica (ESOPRS), societat reservada a cirurgians amb àmplia experiència i dedicació a l’esmentada especialitat quirúrgica.

Per què consultar al Dr. José Nieto:

Cada any, són milers les persones que se sotmeten a una cirurgia de blefaroplastia a Madrid.

L’èxit d’aquesta cirurgia facial es deu, en part, en l’establiment d’una bona relació entre pacient i cirurgià. D’una exploració adequada del pacient i d’una explicació clara i sincera de les possibilitats.

De fet, amb la condició de trobar un cirurgià amb el qual aquest tipus de relació sigui possible, i no tenir una simple consulta freda, cada vegada més persones busquen en Internet per “blefaroplastia Madrid” i llegeixen les opinions que els clients deixen sobre les clíniques especialitzades i els seus professionals.

En el nostre centre tractem qualsevol patologia associada a les parpelles i l’òrbita, a més de ser experts en blefaroplastia.

La nostra dilatada experiència en casos reconstructius complicats de tumors i traumatismes fa que el nostre coneixement de l’àrea periocular sigui molt extensa.

De fet, el Doctor José Nieto és un dels professionals en aquest àmbit de major prestigi al país. Parlar de l’especialitat de blefaroplastia a Madrid significa, sens dubte, pensar en ell. I és que són pocs els especialistes en aquest tipus concret d’intervenció.

Si resideixes en la Comunitat de Madrid, pots fer-te aquest tractament en una de les millors clíniques de la ciutat. Si resideixes en una altra part del país, podrem ajudar-te perquè realitzis els menors desplaçaments possibles per a realitzar el teu tractament.

Tipus de Blefaroplastia que realitzem a Madrid

La blefaroplastia en un procediment quirúrgic que té com a objectiu rejovenir la mirada. Per a això, podem realitzar diferents intervencions:

En resum, es tracta d’un tractament de rejoveniment facial que li donarà més vitalitat a la teva mirada i al teu rostre, que t’ajudarà a aconseguir un aspecte més jove i saludable. Sempre dins d’una naturalitat.

Busquem fer que la mirada sigui com era fa anys enrere, no crear una mirada diferent.

Avantatges de la blefaroplastia

Dades de contacte

Encara no t’has decidit a fer-nos una visita en la nostra seu a Madrid? Si ho desitges, també pots ser atès en la nostra seu de Blefaroplastia a Barcelona.

Pide una cita
Últimas publicaciones
Call Now Button