Clínica Corachán, Barcelona

La Clínica Corachán és un dels centres hospitalaris privats de més llarga tradició del país, amb 90 anys d’història. Convenientment situada a la ciutat de Barcelona, es troba immersa en un projecte de millora contínua, i compta amb unes instal·lacions dotades de la tecnologia més avançada.

Clinica Corachán de Barcelona

La filosofia de la Clínica Corachán ha estat, des de sempre, oferir un servei integral i de qualitat als seus pacients i usuaris, entenent per tal, el proporcionar una assistència personalitzada i tracte humà d’excel·lència. El seu valor principal són el seu seleccionat equip de professionals, de primera línia internacional i implicats en el projecte, tenint com a eix principal al pacient. Pot consultar informació sobre Blefaroplastia Barcelona.

La Clínica Corachán va ser triada en 2009 “Millor Clínica privada d’Espanya” i en 2010 “Millor Clínica Privada de Catalunya” en els premis Hospitals Top 20 que organitza la consultora IASIST.

Durant l’any passat, es van atendre en la clínica més de 10.000 ingressos, 32.300 urgències, 17.500 intervencions quirúrgiques i 2.700 parts.

Pide una cita
Últimas publicaciones
Call Now Button