FAQs Lifting de celles

Preguntes Freqüents sobre lifting de celles

En el lifting frontal obert es realitza una incisió en el cuir cabellut que va d’orella a orella, per la qual cosa és molt més invasiu que un lifting de celles endoscòpic en el qual es realitzen 4 o 5 petites incisions de 1.5cm. El risc de complicacions com la pèrdua de sensibilitat o la pèrdua de cabell són molt majors amb el lifting obert.

Difícilment, ja que és el cirurgià el que controla la posició de les celles i fixarà el lifting de celles a l’altura desitjada pel pacient. Igual que amb la blefaroplastia, el Dr.Nieto sempre busca resultats naturals, fugint de cares “artificials”o “looks operats”.

Depèn del cas. Si realment existeix molt excés de pell a les parpelles, és possible que només amb la blefaroplastia tinguis un resultat satisfactori sense fer res sobre les celles. En casos de celles molt caigudes és difícil que la blefaroplastia sola aconsegueixi buidar la parpella de manera adequada.

Encara que és poc freqüent, pot succeir que de manera temporal perdis sensibilitat. Això ocorre per inflamació dels nervis després de la cirurgia, però es recupera en el termini d’unes setmanes.

Per al lifting de celles fem servir anestesia local i sedació, ja que es pot realitzar de manera indolora d’aquesta manera i la recuperació després de la sedació és molt ràpida. A vegades, segons la mena de pacient, la realitzem sota anestèsia general amb màscara laríngia, que és una manera d’anestèsia general menys invasiva i de recuperació més ràpida que la intubació clàssica. En qualsevol cas, la cirurgia sempre es realitza de manera ambulatòria sense ingrés.

Els medicaments antiagregants (Aspirina, aas, Plavix, Tromalyt i uns altres) i anticoagulants (Sintrom principalment) que prenen molts pacients han de suspendre’s prèvia a la realització d’un lifting de celles, ja que interfereixen amb la coagulació de la sang i poden ocasionar un sagnat post-operatori. Consultarem amb el teu metge la possibilitat de suspendre aquesta medicació.
En alguns pacients que han sofert infarts o accidents vasculars cerebrals no és aconsellable suspendre aquesta medicació. En aquests casos valorarem la possibilitat de realitzar la intervenció en funció de la medicació i del pacient en concret.

No, la cirurgia endoscòpica de les celles es considera sempre una cirurgia cosmètica, i per tant no coberta per una assegurança de salut.

En el lifting de celles les incisions estan en el cuir cabellut, per la qual cosa no estan molt exposades al sol. De tota manera recomanem esperar 2 setmanes i fer-ho amb protecció després.

La majoria de pacients no tenen cap problema per a llegir des de l’endemà de la intervenció. En cas de realitzar-se una blefaroplastia conjuntament pot haver-hi sensació de sequedat ocular els primers dies que pot tractar-se amb col·liris hidratants.

Depèn fonamentalment de l’ofici que tinguis. Si es tracta d’un treball que requereix un esforç físic important has de descansar una setmana, mentre que si treballes des de casa amb ordinador podràs fer-ho probablement als dos dies de la intervenció. El temps de descans del treball depèn també de si estàs de cara al públic, si no és el cas, pots reincorporar-te durant la primera setmana en el moment que et trobis prou recuperat. Sempre intentarem que el temps de baixa sigui el menor possible.

No, aquesta cirurgia no millorarà ni empitjorarà els teus problemes oculars. Únicament en els casos en els quals es realitza juntament amb una blefaroplastia cal ser més conservador en els casos d’ull sec sever.

Podràs dutxar-te amb normalitat l’endemà de la intervenció tret que el doctor t’indiqui el contrari.

Call Now Button