Institut Oftalmològic Gabriel Simón, Madrid

L’Institut Oftalmològic Gabriel Simón és una clínica oftalmològica d’excel·lència que és des de fa molts anys una de la referències en oftalmologia del país. Liderada pel Dr. Simón, expert oftalmòleg reconegut mundialment, la clínica gaudeix de la més alta tecnologia i comoditats per a oferir una assistència oftalmològica integral d’alta qualitat.

Institut Oftalmològic Gabriel Simón, Madrid

Medicina estètica avançada

El Dr. Nieto col·labora estretament amb l’Institut, on realitza regularment cirurgies cosmètiques i reconstructives de les parpelles així com tractaments de medicina estètica avançada.

La clínica es troba convenientment situada en el centre de Madrid, i disposa de cinc plantes i més de 1500 m² de superfície, incloent quiròfans propis. MADRID Institut Oftalmològic Gabriel Simón Fuencarral, 7 28004-Madrid tel. 915237575 – fax 915217074 E-mail: drnieto-madrid@blefaroplastia.es

Pide una cita
Últimas publicaciones
DR. JOSE NIETO EXPERTO EN BLEFAROPLASTIA

El Dr. Nieto es un referente en cirugía oculoplástica. Combina su actividad en cirugía reconstructiva en la medicina pública con su actividad privada reconstructiva y cosmética en la Clínica Corachán de Barcelona y el Instituto Oftalmólogico Gabriel Simón de Madrid.

blefaroplastia
BLEFAROPLASTIA EN
BARCELONA

Clínica Corachán 2, bajos. Plaza Manuel Corachán 4, Despacho 8 Barcelona 08017

BLEFAROPLASTIA EN
MADRID

Instituto Oftalmológico Gabriel Simón.  Avenida del Valle 30, Madrid 28003

MIEMBRO DE:
José Nieto Enríquez - Doctoralia.es
Call Now Button