Mesoterapia

La mesoteràpia facialconsisteix en l’aplicació subcutània de substàncies nutritives i revitalizantes (àcid hialurònic, vitamines, antioxidants, coenzims, aminoàcids i uns altres).

mesoterapia facial

La mesoteràpia nodreix, revitalitza, reafirma, reestructura la pell i proporciona una hidratació profunda i de llarga durada, i donant a la pell un aspecte rejovenit, amb major lluminositat, fermesa i un to més uniforme.

Aquest tractament actua de manera global sobre les causes de l’envelliment de la pell, aportant to, elasticitat i lluminositat a la pell de cara, coll i escot. Es realitza a través de petites de microinjeccions mitjançant agulla fina en les capes profundes de la pell, mitjançant les quals administrem aquests nutrients en petita quantitat en per cada punció.
La mesoteràpia està indicada per a tot tipus de pells i té escasses contraindicacions. És el tractament perfecte per a retardar l’envelliment cutani. Els seus beneficis es noten tant de manera immediata en les primeres setmanes com a llarg termini.

Beneficis de la mesoteràpia:

Si volem conèixer mes informació sobre els beneficis de la mesoteràpia.

El tractament es realitza en consulta prèvia aplicació d’una crema anestèsica sobre la pell.
Inicialment se solen realitzar de 4 a 5 sessions amb un interval de 2 setmanes entre aquestes, i després es realitzen sessions de manteniment 1-2 vegades a l’any, segons el pacient.

Altres usuaris interessats en Mesoteràpia facial han consultat:
Pide una cita
Últimas publicaciones
Call Now Button