Què és un peeling facial químic?

Elpeeling és un tractament poc invasiu que emprem per a rejovenir la pell i la finalitat de la qual és la correcció d’arrugues fines, pigmentacions i altres irregularitats causades per l’envelliment.

Peeling químic

El peeling químic es pot realitzar amb diferents productes en funció del tipus de pell i el tipus de peeling desitjat; el més emprat és l’àcid tricloroacètic.

No tothom és candidat a un peeling químic. La selecció adequada del pacient és fonamental per a assegurar un alt índex de satisfacció.

Aplicacions en l'àrea periocular

Un peeling químic pot aplicar-se en tota la cara, però és especialment útil com a complement a una blefaroplastia inferior. Molts pacients que consultin per una blefaroplastia inferior presentin, a més de bosses, arruguis i descolgamiento de la pell dels parpelles inferiors. El peeling facial és molt útil en aquests casos per a tibar la pell després d’eliminar les bosses grasses.

Aquells pacients que només tenen arrugues a les parpelles inferiors, sense bosses, poden tractar-se només amb el peeling (blefaroplastia química).

Abans de realitzar un peelingés recomanable tractar la pell durant 2-3 setmanes amb substàncies com l’àcid glicòlic, que eliminen capes de cèl·lules mortes de la pell i així aconseguim una millor penetració de l’àcid tricloroacètic que aplicarem durant el peeling.

A cas d’antecedent d’herpes facial realitzarem un tractament profilàctic amb antivírics per via oral.

Els peelings químics poden aplicar-se en la consulta encara que també pot fer-se en quiròfan si es realitza conjuntament amb una blefaroplastia. És un procediment d’uns 30 minuts de durada. L’àcid tricloroacètic s’aplica en les diferents àrees i posteriorment es neutralitza amb sèrum fisiològic fred. Perquè no resulti dolorós apliquem cremes anestèsiques prèviament, i en els peelings més extensos podem realitzar bloquejos nerviosos amb anestèsic local.

Un peeling químic mitjà és molt similar a una cremada solar. Els primers dies la pell estarà enrogida i en els següents dies es formaran petites crostes que cauran en aproximadament 5 a 7 dies, donant pas a una nova capa de pell amb millor textura, més tibant i més uniforme en coloració. Passada aquesta fase inicial es pot aplicar maquillatge sobre la zona per a dissimular en enrogiment, que cada vegada serà menor. És molt important protegir-se del sol les setmanes posteriors per a evitar hiperpigmentaciones.

Altres usuaris interessats en Peelings facials han consultat:
Pide una cita
Últimas publicaciones
Call Now Button