Sobre el Dr. José Nieto

Dr.José NietoEl Dr.José Nieto Enríquezes va llicenciar en medicina en la Universitat de Barcelona (Hospital Clínic), i posteriorment va accedir a una plaça MIR com a resident d’oftalmologia a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, el major hospital universitari de Catalunya. Durant la residència va superar els exigents exàmens de l’equivalent a l’examen MIR americà (USMLE), aconseguint la certificació de la Educational Comission for Foreign Medical Graduates per a exercir la medicina als Estats Units.

El Dr. Jose Nieto i el seu interès per la cirurgia oculoplàstica

Ja com a resident en oftalmologia a l’Hospital Vall d’Hebron, el Dr.Nieto va mostrar especial interès per la cirurgia oculoplástica, realitzant diverses estades com a metge observador en el Moorfields Eye Hospital i el Western Eye Hospital de Londres. Una vegada completada la seva formació com a resident, el Dr.Nieto va accedir a una plaça de subespecialización (fellowship) en cirurgia oculoplástica en la Universitat de Michigan dels Estats Units, conviertint-se així en el primer oftalmòleg espanyol que accedia a un fellowship oficial de la prestigiosa American Society of Ophthalmic Plastic and Reconstructive Surgery (ASOPRS).

Des del seu retorn a la seva ciutat natal, Barcelona, el Dr.Nieto compagina la seva activitat en el sector privat en la Clínica Corachán amb la seva activitat en la medicina pública com a referent en cirurgia oculoplàstica reconstructiva en dos hospitals públics.

El Dr. José Nieto ha presentat nombrosos treballs científics en congressos nacionals i internacionals sobre la seva especialitat i és autor de diversos articles en revistes mèdiques especialitzades. És membre de la Societat Europea de Cirurgia Oculoplástica (ESOPRS) i un dels pocs membres europeus de la Societat Americana de Cirurgia Oculoplástica (ASOPRS).

Pide una cita
Últimas publicaciones
Call Now Button