La Clínica Corachán és un dels centres hospitalaris privats de més llarga tradició del país, amb 90 anys d’història. Convenientment situat a la ciutat de Barcelona, es troba immersa en un projecte de millora contínua, i compta amb unes instal · lacions dotades de la tecnologia més avançada.

La filosofia de la Clínica Corachán

La filosofia de la Clínica Corachán ha estat, des de sempre, oferir un servei integral i de qualitat als seus pacients i usuaris, entenent per tal, proporcionar una assistència personalitzada i tracte humà d’excel · lència. El seu valor principal són la seva seleccionat equip de professionals, de primera línia internacional i implicats en el projecte, tenint com a eix principal el pacient.
La Clínica Corachán va ser triada en 2009 «Millor Clínica privada d’Espanya» i el 2010 «Millor Clínica Privada de Catalunya» en els premis Hospitales Top 20 que organitza la consultora IASIST.

Durant el passat any, es van atendre a la clínica més de 10.000 ingressos, 32.300 urgències, 17.500 intervencions quirúrgiques i 2.700 parts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *