[divider]
[space height=»20″]

FAQ Lífting de celles

[divider]
[space height=»20″]
[toggle_box]
[toggle_item title=»M’han recomanat fer-me un lífting frontal obert, quina diferència hi ha amb l’endoscòpic?»]En el lífting frontal obert es realitza una incisió en el cuir cabellut que va d’orella a orella, per tant és molt més invasiu que un lífting endoscòpic en el qual es realitzen 4 o 5 petites incisions de 1,5 cm. El risc de complicacions com la pèrdua de sensibilitat o la pèrdua de cabell són molt més grans amb el lífting obert.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Pot quedar un aspecte massa estirat de les celles, que sembli artificial?»]Difícilment, ja que és el cirurgià el que controla la posició de les celles i fixarà el lífting a l’altura desitjada pel pacient. Igual que amb la blefaroplàstia, el Dr. Nieto sempre busca resultats naturals, fugint de cares «artificials» o «looks operats».
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Tinc les celles caigudes i a més molta pell sobrant en les parpelles superiors, puc tenir un bon resultat només amb una blefaroplàstia?»]Depèn del cas. Si realment existeix molt excés de pell a les parpelles, és possible que només amb la blefaroplàstia tinguis un resultat satisfactori sense fer res sobre les celles. En casos de celles molt caigudes és difícil que la blefaroplàstia sola aconsegueixi buidar la parpella de forma adequada.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Puc perdre sensibilitat en el cuir cabellut?»]Encara que és infreqüent, pot succeir que de forma temporal perdis sensibilitat. Això passa per la inflamació dels nervis després de la cirurgia però es recupera en el termini d’unes setmanes.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Pot realitzar-se aquesta cirurgia amb anestèsia local?»]Per a aquesta cirurgia fem servir anestèsia local i sedació ja que es pot realitzar de forma indolora d’aquesta manera i la recuperació després de la sedació és molt ràpida. De vegades, segons el tipus de pacient, la realitzem amb anestèsia general amb mascareta laríngia, que és una manera d’anestèsia general menys invasiva i de recuperació més ràpida que la intubació clàssica. En qualsevol cas, la cirurgia sempre es realitza de forma ambulatòria sense ingrés.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»El meu metge em va prescriure aspirina infantil una vegada al dia per un problema vascular, diu que és per millorar la circulació de la sang. Hi ha algun problema per operar-me?»]Els medicaments antiagregants (Aspirina, AAS, Plavix, Tromalyt i altres) i anticoagulants (Sintrom principalment) que prenen molts pacients s’han de suspendre prèviament a la realització d’una blefaroplàstia, ja que interfereixen amb la coagulació de la sang i poden ocasionar un sagnat post-operatori. Consultarem amb el teu metge la possibilitat de suspendre aquesta medicació.
En alguns pacients que han patit infarts o accidents vasculars cerebrals no és aconsellable suspendre aquesta medicació. En aquests casos valorarem la possibilitat de realitzar la intervenció en funció de la medicació i del pacient en concret.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Tinc una assegurança de salut i vull saber si un lífting de celles està cobert en la meva pòlissa»]No, la cirurgia endoscòpica de les celles es considera sempre una cirurgia cosmètica, i per tant no coberta per cap assegurança de salut.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Quan puc tornar a prendre el sol després d’un lífting de celles?»]Al lífting de celles les incisions es troben al cuir cabellut, per tant no estan molt exposades al sol. De tota manera recomanem esperar 2 setmanes i fer-ho amb protecció després.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Podré llegir després d’un cirurgia de lífting de celles?»]La majoria de pacients no tenen cap problema per llegir des de l’endemà de la intervenció. En cas de realitzar-se conjuntament amb una blefaroplàstia pot haver-hi sensació de sequedat ocular els primers dies que pot tractar-se amb col•liris hidratants.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Quan puc incorporar-me a la feina després de l’operació?»]Depèn fonamentalment de l’ofici que tinguis. Si es tracta d’un treball que requereixi un esforç físic important has de descansar una setmana, mentre que si treballes des de casa amb ordinador podràs fer-ho probablement als dos dies de la intervenció. El temps de descans de la feina depèn també de si estàs de cara al públic, si no és el cas, pots reincorporar-te durant la primera setmana en el moment que et trobis suficientment recuperat. Sempre intentarem que el temps de baixa sigui el menor possible.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Tinc problemes oculars en tractament, afecta en alguna cosa aquesta cirurgia als meus ulls?»]No, aquesta cirurgia no millorarà ni empitjorarà els teus problemes oculars. Únicament en els casos en els quals es realitza juntament amb una blefaroplàstia cal ser més conservador en els casos d’ull sec sever.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Puc dutxar-me normalment després d’un lífting de celles?»]Podràs dutxar-te amb normalitat l’endemà de la intervenció tret que el doctor t’indiqui el contrari.
[/toggle_item]

[/toggle_box]
[space height=»20″]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *