FAQs Parpella caiguda

[divider]
[space height=»20″]

[divider]
[space height=»20″]
[toggle_box]
[toggle_item style=»font-size: 13px;» title=»Tinc una parpella caiguda de naixement i mai m’ho he operat. Ara estava pensant a operar-me de blefaroplàstia i em pregunto si podria corregir-se la parpella caiguda en la mateixa intervenció?»]Sí, tant si t’operes d’una blefaroplàstia superior, inferior o de quatre parpelles, la correcció de la parpella caiguda es pot realitzar en el mateix moment.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Tinc una ptosis palpebral i el meu cirurgià m’ha recomanat una blefaroplàstia superior per millorar-ho. S’obrirà més la parpella en realitzar la blefaroplàstia?»]No. La blefaroplàstia superior corregeix l’excés de pell i greix en la parpella superior però el grau d’obertura de la parpella depèn del múscul elevador de la parpella. L’única forma de corregir una parpella caiguda és actuant sobre aquest múscul i només un cirurgià oculoplàstic té la formació necessària per realitzar aquest tipus d’intervenció.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Pot realitzar-se una cirurgia de parpella caiguda només amb anestèsia local?»]Sí, però depèn del tipus de pacient i del tipus de parpella caiguda. En cas de realitzar-se així, el pacient només ha de tolerar durant un minut la infiltració de l’anestèsic local. Posteriorment el pacient no notarà cap dolor ja que la zona estarà dormida. En ser intervencions de curta durada, són ben tolerades pels pacients.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Tinc problemes oculars en tractament i tinc por de operar-me de ptosis»]Només excepcionalment contraindiquem una cirurgia d’aquest tipus en un pacient amb alguna patologia ocular. Normalment són els casos d’ull sec sever. En aquests pacients, qualsevol intervenció ocular o sobre les parpelles pot accentuar el seu problema. La majoria de pacients amb ull sec tenen graus lleus o moderats, que no són una contraindicació per a una cirurgia de ptosis però sí poden requerir una cirurgia més conservadora.
Els problemes de retina o glaucoma no són cap contraindicació ni s’agreugen amb aquesta cirurgia. Estar operat de cataractes o de làser per a miopia o hipermetropía tampoc ho són.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Tinc una assegurança de salut i vull saber si la correcció de la parpella caiguda està coberta en la meva pòlissa»]La cirurgia de parpella caiguda (ptosis) estarà coberta per la pòlissa en els casos en què la ptosis sigui prou important com per ocasionar una pèrdua de camp visual. La majoria de parpelles caigudes haurien d’estar cobertes per una assegurança de salut.
El Dr. Nieto treballa amb gairebé totes les companyies asseguradores del país.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»El meu metge em va prescriure aspirina infantil un cop al dia per un problema vascular, diu que és per millorar la circulació de la sang. Hi ha cap problema per operar-me?»]Els medicaments antiagregants (Aspirina, AAS, Plavix, Tromalyt i altres) i anticoagulants (Sintrom principalment) que prenen molts pacients s’han de suspendre prèviament a la realització d’una cirurgia de ptosis, ja que interfereixen amb la coagulació de la sang i poden ocasionar un sagnat postoperatori. Consultarem amb el teu metge la possibilitat de suspendre aquesta medicació.
En alguns pacients que han patit infarts o accidents vasculars cerebrals no és aconsellable suspendre aquesta medicació. En aquests casos valorarem la possibilitat de realitzar la intervenció en funció de la medicació i del pacient en concret.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Podré llegir després d’una cirurgia de parpella caiguda?»]La majoria de pacients no tenen cap problema per llegir des de l’endemà de la intervenció. Pot haver-hi sensació de sequedat ocular els primers dies que pot tractar-se amb col•liris hidratants.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Quan puc incorporar-me a la feina després de l’operació?»]Depèn fonamentalment de l’ofici que tinguis. Si es tracta d’un treball que requereixi un esforç físic important has de descansar una setmana, mentre que si treballes des de casa amb ordinador podràs fer-ho probablement als dos dies de la intervenció. El temps de descans de la feina depèn també de si estàs de cara al públic, si no és el cas, pots reincorporar-te durant la primera setmana en el moment que et trobis suficientment recuperat. Sempre intentarem que el temps de baixa sigui el menor possible.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Quan puc tornar a maquillar-me després d’una cirurgia de parpella caiguda?»]Depèn. En casos de cirurgia transconjuntival, durant la primera setmana ja que no hi ha incisió a la pell. En els casos en els que es realitzi per via externa és millor esperar 2 setmanes per maquillar a prop de la incisió.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Quan puc tornar a prendre el sol després d’una cirurgia de parpella caiguda?»]Mentre durin els blaus no s’ha de prendre el sol. Després, en casos de cirurgia transconjuntival podràs exposar-te al sol. En casos de cirurgia per via externa podràs fer-ho al mes de la intervenció amb l’ús de protecció solar als mesos de calor.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Puc dutxar-me normalment després d’una cirugia de ptosis?»]Podràs dutxar-te amb normalitat l’endemà de la intervenció tret que el doctor t’indiqui el contrari.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Quan podré tornar a portar lentilles després d’operat?»]Probablement puguis portar-les al final de la segona setmana.
[/toggle_item]

[toggle_item title=»Podré llegir després de la cirurgia?»]La majoria de pacients no tenen cap problema per llegir des de l’endemà de la intervenció. Pot haver-hi sensació de sequedat ocular els primers dies que pot tractar-se amb col•liris hidratants.
[/toggle_item]

[/toggle_box]
[space height=»20″]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *