[dt_sc_one_third first]

Blefaroplàstia

[/dt_sc_one_third]
[dt_sc_one_third]

Blefaroplàstia inferior

[/dt_sc_one_third]
[dt_sc_one_third]

Aixecament de celles

[/dt_sc_one_third]

[dt_sc_hr_invisible_medium]

[dt_sc_two_third first]

[dt_sc_two_fifth first]

[/dt_sc_two_fifth]
[dt_sc_three_fifth]

Especialista en cirurgia de parpelles

El Doctor Nieto és un metge expert en cirurgia oculoplàstica i oftalmològica. A diferència d’altres practicants, el Dr. Nieto es dedica exclusivament a aquest tipus d’intervencions, a la clínica Corachan de Barcelona i l’Institut Gabriel Simón Oftalmològica de Madrid.

[dt_sc_fancy_ul style=»rounded-arrow»]

[/dt_sc_fancy_ul]

[/dt_sc_three_fifth]

[/dt_sc_two_third]
[dt_sc_one_third]

[dt_sc_titled_box type=»titled-box» title=»Solicite una cita» icon=»fa-user-md»]

[contact-form-7 id=»707″ title=»Cita Previa Home»]
[/dt_sc_titled_box]

[/dt_sc_one_third]

[dt_sc_clear]

[dt_sc_hr_invisible_medium]

Opiniones de doctor Nieto en Doctoralia

[dt_sc_one_third first][new_testimonial name=»Paciente» role=»Consultores en Cirugía Oculoplástica»] El doctor Nieto me opero de befaroplastia, es un genio lo recomiendo,responsable super atento y amable. El trato y las explicaciones claras. [/new_testimonial]
[/dt_sc_one_third]
[dt_sc_one_third][new_testimonial name=»Paciente» role=»Clínica Corachán»]Resultado genial en una operación de blefaroplastia y de ptosis palpebral de un ojo. Excelente profesional así como trato. ¡Muchas gracias Dr. Nieto![/new_testimonial]
[/dt_sc_one_third]
[dt_sc_one_third][new_testimonial name=»Paciente» role=»Instituto Gabriel Simón»]Destacó la profesionalidad, discreción, amabilidad del doctor y todo su equipo. Me he operado el 20 de Abril el resultado es perfecto estoy muy contenta.[/new_testimonial]
[/dt_sc_one_third]

Ver más opiniones…

Blefaroplàstia

La Blefaroplàstia és una cirurgia que té la finalitat de millorar l’estètica i la funcionalitat de les parpelles, i és una de les cirurgies estètiques més demanades. Els ulls són la finestra de l’ànima, pel que una mirada envellida, influeix de manera important en nosaltres. La Blefaroplàstia es pot realitzar a les parpelles superiors, eliminant l’excés de pell, i sobre les parpelles inferiors, amb l’objectiu d’eliminar les bosses de grassa. La cirurgia ha de ser sempre adaptada a les característiques de cada pacient, és un tractament altament personalitzat. A la actualitat existeixen tècniques minimament invasives que permeten obtenir uns resultats òptims en un període de recuperació molt ajustat, amb anestesia local i sense cicatrius visibles. Un dels aspectes més importants de la cirurgia és aconseguir resultats naturals, evitant un aspecte de persona «operada». Per això la cirurgia a de ser conservadora i utilitzar les tècniques més modernes, que eviten complicacions com l’aspecte de parpelles enfonsades, ulls oberts o de parpelles estirades.

[dt_sc_hr_invisible_medium]

[dt_sc_callout_box type=»type4″ button_text=»Sol·liciti la seva cita» link=»/contact» target=»_self»]

Li agradaria rebre una assessoria gratuïta?

Truqui o enviï un formulari i l’assessorarem

[/dt_sc_callout_box]

[dt_sc_clear]

10 raons per operar-te amb el Dr. José Nieto

[dt_sc_two_third first]

[dt_sc_accordion_group]
[dt_sc_toggle title=»Formació específica en Cirurgia Oculoplàstica»]
El Dr. Nieto posseeix una formació específica en aquesta subespecialitat en haver completat un programa de fellowship de la societat americana de cirurgia oculoplàstica (ASOPRS), a la qual cosa tenen molt difícil accés els metges estrangers i que molt pocs oftalmòlegs europeus han pogut realitzar. A més, el Dr. Nieto ha complementat la seva formació amb els referents europeus de l’especialitat. La subespecialització és l’única via d’assolir l’excel•lència en cada branca de la medicina. El desenvolupament de la Cirurgia Oculoplàstica com una subespecialitat diferenciada ha permès una gran millora en el diagnòstic i tractament de les malalties que afecten l’àrea periocular, així com el perfeccionament de les tècniques de blefaroplàstia cap a una menor invasivitat i més seguretat. Ningú coneix millor l’anatomia de les parpelles que un especialista en la matèria.
[/dt_sc_toggle]
[dt_sc_toggle title=»Formació oftalmològica»]
Gràcies a la seva formació com a oftalmòleg, la teva salut ocular estarà en bones mans. Creiem que un oftalmòleg és el més indicat per realitzar cirurgies al voltant de l’ull. El Dr. Nieto es va formar com a oftalmòleg al més gran hospital universitari de Catalunya, l’Hospital de la Vall d’Hebron. Aquest hospital té a més una gran tradició oftalmològica i d’ell han sortit grans oftalmòlegs de renom mundial.
[/dt_sc_toggle]

[dt_sc_toggle title=»Màxima acreditació»]
Si busques un cirurgià oculoplàstic tria un que pugui acreditar la seva formació. El Dr. Nieto és el primer oftalmòleg espanyol que ha realitzat un programa de subespecialització de la Societat Americana de Cirurgia Oculoplàstica (ASOPRS). A més, és membre de les societats europea (ESOPRS) i americana de cirurgia oculoplàstica cosa que està reservada a cirurgians oculoplàstics amb experiència i gran dedicació a l’especialitat. El Dr. Nieto posseeix també l’acreditació de l’International Council of Ophthalmology i de la Educational Comission for Foreign Medical Graduates dels Estats Units. És també membre de la Societat Espanyola d’Oftalmologia i de l’Institut Barraquer. Triar un cirurgià ben format i acreditat no assegura un resultat perfecte però sí identifica aquell que ha complert uns requisits estrictes de formació.
[/dt_sc_toggle]

[dt_sc_toggle title=»Seguretat»]
El pacient cosmètic és una persona sana, de manera que l’aparició de complicacions que puguin comprometre la salut ocular és una situació especialment traumàtica en aquests pacients. La millor manera d’evitar complicacions en una blefaroplàstia és prevenir-la i això s’aconsegueix gràcies a una acurada planificació i a l’atenció als petits detalls. El Dr. Nieto sempre buscarà la millor solució per al teu cas sense arriscar la teva salut ocular. Si no ets un bon candidat a una blefaroplàstia, el Dr. Nieto et recomanarà no operar.
[/dt_sc_toggle]

[dt_sc_toggle title=»Localització»]
Estem convenientment situats en una de les millors clíniques de la ciutat de Barcelona, la Clínica Corachán, amb fàcil accés mitjançant transport privat o públic. La Clínica Corachán va ser triada el 2010 com a millor clínica privada de Catalunya en els Premis Top 20 que premien l’excel·lència mèdica.

També oferim serveis en un punt clau del centre de Madrid al Instituto Oftalmológico Gabriel Simón, que és una clínica ofalmològica d’excel·lència on des de fa molts anys és una referència en oftalmologia del país.[/dt_sc_toggle]

[dt_sc_toggle title=’Preu’]
Operar amb el Dr. Nieto no és més car que en altres centres, de fet, pot ser més econòmic que molts altres. Disposem també d’un finançament a mida a través de Finconsum de «la Caixa» perquè puguis pagar la teva intervenció en còmodes quotes.

[/dt_sc_toggle]

[dt_sc_toggle title=’Contacte directe’]

Si decideixes operar-te amb nosaltres sempre tindràs la possibilitat de posar-te en contacte directe amb el Dr. Nieto davant qualsevol dubte o problema. El Dr. Nieto es de l’opinió que fer una blefaroplàstia implica acceptar un grau de responsabilitat que no es limita a l’acte de la cirurgia, de manera que després de la intervenció serà sempre ell qui controli de prop la teva evolució.

[/dt_sc_toggle]

[dt_sc_toggle title=’Innovació’]
El Dr. Nieto està compromès amb la recerca i la innovació en el tractament dels pacients de la seva especialitat, tant en l’àmbit cosmètic com en el reconstructiu. Fruit d’això són les seves publicacions i les seves presentacions a cursos i congressos.

[/dt_sc_toggle]

[dt_sc_toggle title=’Àmplia experiència en blefaroplàstia’]

Rebem un gran nombre de pacients que volen una blefaroplàstia, això ens permet perfeccionar no només les tècniques quirúrgiques sinó també el procés assistencial per fer-lo més fàcil i còmode per al pacient.

[/dt_sc_toggle]

[/dt_sc_accordion_group]

[/dt_sc_two_third]
[dt_sc_one_third]

[new_recent_post count=»1″ column=»1″ read_more_text_show=»false» read_more_text=»Read More» excerpt_length=»10″ excerpt=»false» ]

[/dt_sc_one_third]

[dt_sc_one_fifth first]

[/dt_sc_one_fifth]
[dt_sc_one_fifth]

[/dt_sc_one_fifth]
[dt_sc_one_fifth]

[/dt_sc_one_fifth]
[dt_sc_one_fifth]

[/dt_sc_one_fifth]
[dt_sc_one_fifth]

[/dt_sc_one_fifth]