[vc_row][vc_column][vc_column_text]La mesoteràpia facial consisteix en l’aplicació de principis actius (complex polirevitalitzant amb àcid hialurònic, vitamines, antioxidants, coenzims, àcids nucleics i aminoàcids).

La mesoteràpia facial nodreix, revitalitza, reafirma, reestructura la pell i proporciona una hidratació profunda i duradora des de l’interior, dotant a la pell d’un aspecte rejovenit, amb més lluminositat, fermesa i un to més uniforme.
La mesoteràpia facial actua biològicament i de manera global sobre les causes i conseqüències de l’envelliment cutani. Efecte revitalitzant i rejovenidor general (to, elasticitat i lluminositat) de la pell de la cara, coll i escot. La mesoteràpia facial està indicada per a tot tipus de pell. Ideal per prevenir i retardar l’envelliment cutani. Presenta un efecte «flash» immediat i un efecte a llarg termini.

Els seus beneficis inclouen:

En un tractament de mesoteràpia facial es realitzen de 4 a 5 sessions amb un interval de 15 dies entre elles, i posteriorment es realitzen sessions de manteniment cada 6-12 mesos, segons les necessitats individuals.[/vc_column_text][vc_cta h2=»Altres usuaris interessats en Mesoteràpia facial han consultat:»]Toxina botulínica, Àcid hialurònic, Lipofilling i Peelings facials[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *