[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nanofat : Tratamiento regenerador para las ojeras oscuras[/vc_column_text][vc_column_text]La tècnica del Nanofat consisteix en la extracció de grassa pròpia del pacient mitjançant una petita liposucció a l’àrea umbilical i en la seva filtració per obtenir únicament la porció estromal del teixit adipós, per a la seva infiltració a la zona desitjada.

Simplificant, podem considerar que el teixit adipós conté dos tipus de cèl·lules, les grasses i els adipòcits, i les cèl·lules estromals, entre les quals figuren cèl·lules mare. Aquestes cèl·lules mare de la porció estromal tenen na gran capacitat regeneradora dels teixits. Ja que són de fàcil accessibilitat al teixit adipós i gràcies a la seva alta concentració en cèl·lules mare, és el donant ideal per a la obtenció de aquest preparat regenerador.

El tractament amb Nanofat sobre les ulleres no és un cúmul amb grassa pròpia, doncs els adipòcits són eliminats amb el procés de filtrat. Per aquest motiu, també està exempt dels riscos coneguts com lipofilling en aquesta zona, principalment en la aparició de irregularitats. És un tractament regenerador amb cèl·lules mare obtingudes la porció estromal del teixit adipós.

Els candidats són principalment aquelles persones que presenten un envelliment de la zona de les ulleres, especialment si presenten pigmentació a la zona. Són pacients que són candidats a una blefaroplàstia inferior ja que no tenen excés de grassa, sinó que presenten fonamentalment ulleres. En ocasions, es pot realitzar conjuntament amb una blefaroplàstia inferior.

El tractament és aplicable també en tota la regió facial, escot o en el tractament de cicatrius antiestètiques.

Com es realitza el tractament?

Tratamiento Nanofat
Tratamiento Nanofat

Ja que el volum de grassa necessari per a realitzar el tractament és petit (uns 10cc), es necessita una liposucció mínima i es pot realitzar sota anestèsia local sense necessitat de quiròfan. Les molèsties a la zona són mínimes. Un cop extretes del teixit gras, es filtra en un procés que dura pocs minuts i es prepara en xeringues amb agulles molt fines ja que el producte resultant és líquid i molt fàcilment mal·leable.

La àrea tractada presentarà certa inflamació, sobretot durant 1 setmana, però es maquillable des del primer moment i sempre és menor que el de una blefaroplàstia. El pacient podrà portar una vida normal. Els efectes definitius del tractament sorgiran amb el pas de les setmanes i inclòs mesos, ja que integrar i diferenciar les cèl·lules mare no és un procés immediat.[/vc_column_text][vc_separator][vc_cta h2=»Altres usuaris interessats en Nanofat han consultat:»]Blefaroplàstia inferior, Blefaroplàstia. Cirugia correctora, Parpella caigudalífting de celles i cirurgia d’ulls  [/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *