[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_cta h2=»Què és un peeling facial químic?»]El peeling facial és un tractament destinat a renovar les capes més superficials de la pell i la seva finalitat és la correcció d’arrugues fines, pigmentacions i altres petits defectes causats per l’envelliment. El peeling facial químic es pot realitzar amb diferents substàncies depenent del grau de profunditat desitjat. El més comú és realitzar un peeling mitjà, per a això emprem l’àcid tricloroacètic en diferents concentracions.

No tothom és candidat a un peeling facial químic. La selecció adequada del pacient és fonamental per assegurar un alt índex de satisfacció.[/vc_cta][vc_column_text]

Aplicacions a l’àrea periocular

Un peeling facial químic pot aplicar-se en tota la cara però és especialment útil com a complement d’una blefaroplàstia inferior. Molts pacients que s’interesen per una blefaroplàstia inferior presenten, a més de bosses, arrugues i despenjament de la pell de les parpelles inferiors. El peeling facial és molt útil en aquests casos per tensar la pell després d’eliminar les bosses grasses.

Aquells pacients que només tenen arrugues a les parpelles inferiors, sense bosses, poden tractar-se només amb el peeling facial (blefaroplàstia química).[/vc_column_text][vc_separator][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=»Preparació per a un peeling facial químic» tab_id=»1530169734078-1f189742-d234″][vc_column_text]Previ a la realització del peeling és aconsellable un tractament de la pell durant 2-3 setmanes amb substàncies com l’àcid glicòlic o derivats de la vitamina A. Aquestes eliminen estrats de cèl·lules mortes de la pell i aconsegueixen una major penetració de l’àcid tricloroacètic durant el peeling.

En cas d’antecedent d’herpes facial, recomanem un tractament profilàctic amb antivírics orals.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=»Com s’aplica el tractament?» tab_id=»1530169734104-79dc54ab-9ebf»][vc_column_text]Els peelings químics poden aplicar-se a la consulta. És un procediment que dura entre 15 i 45 minuts. També pot realitzar-se en quiròfan alhora que es realitza un altre procediment com una blefaroplàstia. L’àcid tricloroacètic s’aplica per separat a les diferents zones a tractar i posteriorment es neutralitza amb sèrum fisiològic gelat.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=»Recuperació» tab_id=»1530169796112-fedb1dc2-e0aa»][vc_column_text]Un peeling químic mitjà és molt similar a una cremada solar; inicialment la pell estarà encesa. En pocs dies la pell s’endurirà i es tornarà més fosca, formant petites crostes que cauran en aproximadament 5 o 7 dies, donant pas a una nova capa de pell més tibant, més clara i més uniforme. Durant aquest període de recuperació és important mantenir la zona humida amb ungüents grassos. Una vegada finalitzat aquest procés inicial de curació podrà aplicar-se maquillatge per dissimular l’enrogiment de la pell, que sol resoldre’s en poques setmanes. És molt important protegir-se del sol les setmanes posteriors per evitar hiperpigmentacions.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][vc_cta h2=»Altres usuaris interessats en Peelings facials han consultat:»]Toxina botulínica, Àcid hialurònicMesoteràpia facial i Lipofilling[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *