Dr.José NietoEl Dr. José Nieto Enríquez es va llicenciar en medicina a la Universitat de Barcelona (Hospital Clínic) accedint posteriorment a una plaça MIR com a resident d’oftalmologia a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, el més gran hospital universitari de Catalunya. Durant la residència va superar els exigents exàmens de l’equivalent a l’examen MIR americà (USMLE), aconseguint la certificació de la Educational Comission for Foreign Medical Graduates per l’exercici de la medicina als Estats Units.

El Dr. Jose Nieto i el seu interès per la cirugia oculoplàstica

Ja com a resident en oftalmologia a l’Hospital de la Vall d’Hebron, el Dr.Nieto va manifestar un interès especial per la cirurgia oculoplàstica realitzant diverses estades com a metge observador al Moorfields Eye Hospital i al Western Eye Hospital de Londres. Un cop completada la seva formació com a resident, el Dr. Nieto va accedir a una plaça de subespecialització (fellowship) en cirurgia oculoplàstica a la Universitat de Michigan als Estats Units, convertint-se d’aquesta manera en el primer oftalmòleg espanyol en accedir a un fellowship oficial de la prestigiosa American Society of Ophtalmic Plastic and Reconstructive Surgery (ASOPRS).

Des de la tornada a la seva ciutat natal, Barcelona, el Dr. Nieto compagina l’activitat en el sector privat a la Clínica Corachán amb l’activitat en la medicina pública com a referent en cirurgia oculoplàstica reconstructiva en dos hospitals públics.

[space height=»20″] El Dr. José Nieto ha presentat nombrosos treballs científics en congressos nacionals i internacionals sobre la seva especialitat i és l’autor de diversos articles en revistes mèdiques especialitzades. És membre de la Societat Europea de Cirurgia Oculoplàstica (ESOPRS) i un dels pocs membres europeus de la Societat Americana de Cirurgia Oculoplàstica (ASOPRS).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *